Over ons

Kwaliteits Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud

De naam Tuinen VERT BV is een verwijzing naar vert, het franse woord voor groen, maar het is evenzeer de samentrekking van VERcauteren Tjorven. VERT levert TTT-diensten, wat uiteraard staat voor Tuinontwerp, Tuinaanleg en Tuinonderhoud.

Tjorven wist na zijn secundaire opleiding Sport-Wetenschappen (ASO) niet goed wat hij verder wou studeren en vatte eerst hogere studies aan, die hij niet afgemaakt heeft omdat het niet was wat hij zocht. Hij vond het moeilijk om op 18-jarige leeftijd een bepalende beslissing over zijn toekomst te nemen en besliste toen om te gaan werken in de fabriek. Na een jaar daar is hij opnieuw gaan studeren: Bachelor Landschaps- en tuinarchitectuur aan de Hogeschool Gent – School of Arts. Tjorven heeft dit vlekkeloos afgewerkt met onderscheiding. Ondertussen had hij in de weekends al een baantje bij een tuinaannemer. Na de studies heeft hij naderhand beslist om VERT op te richten als eenmanszaak en zelf tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud aan te bieden zowel voor eigen rekening als in onderaaneming. Na 2 jaar werd VERT omgevormd naar TUINEN VERT BV.
 

Door zijn opleiding heeft tuinontwerp voor Tjorven geen geheimen meer en hij zorgt voor een gedetailleerd 3D plan gemaakt met SketchUp. Het voordeel van zo een 3D tuinontwerp is dat je de toekomstige tuin vanuit elke mogelijke hoek kan bekijken en eveneens kan zien hoe de zon draait. Je kan ook bekijken hoe het eruit zal zien op ooghoogte, in plaats van alleen van bovenaf bij een 2D-ontwerp.

Tjorven bekwaamde zich ondertussen verder in onderdelen van tuinaanleg zoals grondwerken, groenaanleg, het aanleggen van verhardingen en het plaatsen van tuinafsluitingen en tuinpoorten.

Ook het tuinonderhoud neemt nu een voorname plaats in en vooral het snoeien van planten, het scheren van hagen, gazononderhoud, opkuis van bossen en het vellen van bomen vormen de voornaamste werken. 

Waarom voor ons kiezen?

Z

Deskundigheid

Bij Tuinen VERT BV krijg je deskundig advies voor je tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud.

Z

Correctheid

Wij komen al onze afspraken correct en eerlijk na. Daar kan je op rekenen als klant bij Tuinen VERT BV.

Z

Creativiteit

Wij creëren unieke projecten door onze creatieve aanpak van uw project. Elke tuin is voor ons een nieuwe uitdaging.

Z

Prijs-Kwaliteit

Je kan er steeds op rekenen dat je bij ons kwalitatief hoogstaand werk krijgt tegen een correcte prijs.

Contacteer Ons

+32 477 68 83 76

vercauterentjorven@gmail.com

Draaiersstraat 26, 9300 Aalst

Laat Ons Samen Je Droomtuin Bouwen.

 

Tuinen VERT BV
Draaiersstraat 26
9300 Aalst
RPR Gent Afdeling Dendermonde
Ondernemingsnummer: 0749621542
BTW-nummer: BE 0749621542