Groenaanleg

Groenaanleg van planten, bomen, struiken, hagen, vaste planten en bloemen is onze passie. Aanleggen of vernieuwen van gazons, zowel ingezaaide als rolgazons, bij Tuinen VERT BV ben je aan het juiste adres.

Gazonaanleg

Gazonaanleg is natuurlijk onontbeerlijk bij mooi tuinaanleg. Een mooi groen gazon dat jaar in jaar uit in topvorm blijft is uiteraard onze doelstelling. Bij de aanleg van een gazon is het soort gras enorm belangrijk. Niet alle types gras hebben dezelfde eigenschappen of hebben hetzelfde onderhoud nodig. Je kan kiezen om een grasmat in te zaaien of voor het het leggen van stroken gras, wat de snelste manier is om een mooi gazon te realiseren.

Beplanting

Beplanting van de tuin vergt kennis. Kennis die Tuinen VERT BV je kan bieden, zowel voor bestaande tuinen als voor tuinen op basis van een door ons uitgewerkt tuinontwerp. Niet alle planten groeien immers op iedere grondsoort en we houden uiteraard ook rekening met de vormen van het tuinontwerp of uw persoonlijke voorkeuren, net als met de kleuren en de sierwaarde van bloemen en planten.

Contacteer Ons

+32 477 68 83 76

vercauterentjorven@gmail.com

Draaiersstraat 26, 9300 Aalst

Laat Ons Samen Je Droomtuin Bouwen.

 

Tuinen VERT BV
Draaiersstraat 26
9300 Aalst
RPR Gent Afdeling Dendermonde
Ondernemingsnummer: 0749621542
BTW-nummer: BE 0749621542