Recensies

“Wij contacteerden Tuinen VERT BV om een ontwerp te maken voor ons terras. Tjorven heeft dit snel en vakkundig afgeleverd op basis van onze wensen. Het was heel prettig om het resultaat al op voorhand te kunnen bekijken. Bovendien verzorgde hij ook de beplanting. Voor ons was dit een geslaagde samenwerking.”

Tinneke en Koen Van Poelvoorde – Aalst

LEES MEER

“De bomen en planten in mijn tuin hadden een wintersnoei nodig en daarom deed ik een beroep op de diensten van Tjorven. Hij heeft dit ondanks de weersomstandigheden vlot afgewerkt, zodat mijn tuin er weer netjes bijlag. Het was ook heel gemakkelijk voor mij dat alle restafval meegenomen werd. Uitstekende service.”

Jo Van De Wijngaerde – Aalst (Nieuwerkerken)

LEES MEER

“Tuinen VERT BV heeft voor ons de aanleg van onze tuin verzorgd. Die bestond uit de aanleg van het gazon, zorgen voor de beplanting, de aanleg van borduren, een baantje en een wadi. Alles wel door Tjorven uitgevoerd volgens afspraak. Wie op zoek is naar een iemand voor tuinaanleg of tuinonderhoud: 1 adres! “

Ilse en Kris Molem – Aalst (Moorsel)

LEES MEER

“Tuinen VERT BV is onze vaste partner voor het onderhouden van al het groen aan onze tankstations. Tjorven zorgt er voor dat alles er altijd tip-top in orde bijligt. Wij zijn heel tevreden van onze samenwerking en kunnen hem zeker aanbevelen.”

Gabriëls Brandstoffen – Aalst (Hofstade)

LEES MEER

“Wij contacteerden Tjorven voor de opkuis van onze tuin, het aanleggen van graszoden en het plaatsen van een tuinafsluiting in Thermowood met daarbij ook een houten poort. Een mooier resultaat hadden we niet kunnen dromen. De uitvoering was perfect”

Ann en Rudy Moens – Dendermonde (Oudegem)

LEES MEER

“Bij het zoeken voor de beplanting van de nieuwe tuin van één van onze kinderen kwam ik bij Tuinen VERT BV terecht. Er was direct een klik met Tjorven en van het werk dat hij uitgevoerd heeft, zijn wij super tevreden. Tjorven is een vakman en hij zal in de toekomst nog voor ons werken.”

Karel Samyn – Ninove (Meerbeke)

LEES MEER

Contacteer Ons

+32 477 68 83 76

vercauterentjorven@gmail.com

Draaiersstraat 26, 9300 Aalst

Laat Ons Samen Je Droomtuin Bouwen.

 

Tuinen VERT BV
Draaiersstraat 26
9300 Aalst
RPR Gent Afdeling Dendermonde
Ondernemingsnummer: 0749621542
BTW-nummer: BE 0749621542