Tuinafsluitingen

Tuinen VERT BV zorgt ook voor allerhande afsluitingen en omheiningen zoals betonafsluitingen, houtafsluitingen en draadafsluitingen. Tuinafsluitingen zijn het middel bij uitstek om je tuin af te bakenen.
Er zijn verschillende mogelijkheden om dit op een elegante manier te doen die past bij de stijl van je woning en het ontwerp van je tuin. Wij staan in voor de vakkundige levering en plaatsing van betonafsluitingen, houtafsluitingen en draadafsluitingen.

Betonafsluitingen

Naast de klassieke palen met betonplaten, zijn er verschillende manieren om een wat gezelligere uitstraling te geven aan een betonnen afsluiting. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie van palen en de onderste plaat in beton en de rest in hout of voor betonnen schermen met een houtstructuur. Dit soort tuinafsluitingen zijn heel stevig en vragen nauwelijks onderhoud.

Houten Afsluitingen

Hout is een veel gebruikt materiaal bij tuinafsluitingen. Houten afsluitingen hebben als voordeel dat ze passen bij veel woningstijlen en dat ze je omheining een natuurlijk “cachet” geven. Er bestaan verschillende soorten hout om je tuinafsluiting in uit te voeren zoals kastanje, tropisch hardhout (Bankirai, padouk of Azobé), geïmpregneerd dennenhout en gevlochten afsluitingen.

Draadafsluitingen

Draadafsluitingen zijn heel populair voor de omheining van tuinen omdat ze gemakkelijk te plaatsen zijn en nauwelijks onderhoud nodig hebben. Er is keuze uit verschillende hoogtes en soorten draad of gaas om een draadafsluiting met betonplaat, een afsluiting met bovenbuis of draadpanelen te plaatsen. Wie gesteld is op privacy kan gebruik maken van bijvoorbeeld een haag, klimop of rietmatten.

Contacteer Ons

+32 477 68 83 76

vercauterentjorven@gmail.com

Draaiersstraat 26, 9300 Aalst

Laat Ons Samen Je Droomtuin Bouwen.

 

Tuinen VERT BV
Draaiersstraat 26
9300 Aalst
RPR Gent Afdeling Dendermonde
Ondernemingsnummer: 0749621542
BTW-nummer: BE 0749621542