Totaalconcepten

Tuinen VERT BV is je aanspreekpunt voor de totaalaanleg van je tuin. We starten volledig vanaf nul en werken aan een ontwerp tot jij er 100% tevreden van bent. Het is jouw tuin en onze doelstelling is dan ook om je precies dat ontwerp af te leveren dat volledig aan je wensen, stijl en budget voldoet.

Van zodra we het eens zijn over het tuinontwerp, gaan we over naar de volgende fase: de tuinaanleg. We maken samen een planning wanneer we best aan de werken beginnen en wanneer je deze graag afgerond wil zien. We gaan daarbij methodisch te werk om tot het resultaat te komen waarbij uw tuinaanleg volledig overeenstemt met het door jou goedgekeurde tuinontwerp.

Grosso modo komen de fases in de tuinaanleg neer op het uitvoeren van de grondwerken waarbij ook eventuele oude tuinonderdelen verwijderd worden en de grond klaargemaakt wordt voor de aanleg van het nieuwe ontwerp. Vervolgens gaan we over tot het aanleggen van de eventuele verhardingen en het plaatsen van tuinafsluitingen en tuinpoorten. In de laatste fase gaan we dan over tot de vakkundige beplanting van de tuin, volledig volgens het afgesproken tuinontwerp met de opgenomen planten, bloemen, gras, struiken en bomen en precies binnen het afgesproken budget. 

Ontwerp te Aalst

meer

 

Ontwerp te Aalst (Erembodegem) 1 met uitvoering

meer

 

Ontwerp te Aalst (Gijzegem) met uitvoering

meer

 

Ontwerp te Temse

meer

 

Ontwerp te Aalst met uitvoering

Meer

 

Ontwerp te Aalst (Erembodegem) 2 met uitvoering

Meer

 

Ontwerp te Dendermonde (Baasrode)

meer

 

Ontwerp te Aalst (Hofstade) met uitvoering

meer

 

Contacteer Ons

+32 477 68 83 76

vercauterentjorven@gmail.com

Draaiersstraat 26, 9300 Aalst

Laat Ons Samen Je Droomtuin Bouwen.

 

Tuinen VERT BV
Draaiersstraat 26
9300 Aalst
RPR Gent Afdeling Dendermonde
Ondernemingsnummer: 0749621542
BTW-nummer: BE 0749621542