Onze diensten

Tuinontwerp

Tuinen VERT BV zorgt precies voor het tuinontwerp dat je in gedachten hebt. Ons stijlvol ontwerp zal rekening houden met de bodem, de beschikbare oppervlakte, de ligging van de tuin, zon en schaduw en uiteraard ook met het beoogde gebruik van de tuin. Op basis van ons 3D tuinontwerp zal je visueel een idee krijgen hoe je tuin er in realiteit zal uitzien.

Tuinaanleg

Een tuinontwerp mag nog zo mooi uitgewerkt zijn, het is het uiteindelijke resultaat dat zal bepalen of je tevreden bent over de realisatie. Tuinen VERT BV zorgt voor de vakkundige tuinaanleg van de grondwerken, tot de aanleg van verharding en de beplanting. Welke uitdaging je ons ook geeft, wij gaan ze aan en zorgen voor een onberispelijke afwerking van uw tuin.

Tuinonderhoud

Een mooie tuin hebben is één zaak, maar je tuin mooi groen houden en de planten op tijd laten bloeien is een andere zaak. Tuinen VERT BV zorgt voor uw volledig tuinonderhoud. Regelmatig onderhoud van uw tuin voorkomt onkruid of plantenziektes en zorgt voor het behouden van de vormen van struiken, planten en bomen. Tuinonderhoud is essentieel.

Contacteer Ons

+32 477 68 83 76

vercauterentjorven@gmail.com

Draaiersstraat 26, 9300 Aalst

Laat Ons Samen Je Droomtuin Bouwen.

 

Tuinen VERT BV
Draaiersstraat 26
9300 Aalst
RPR Gent Afdeling Dendermonde
Ondernemingsnummer: 0749621542
BTW-nummer: BE 0749621542