Verhardingen

Tuinen VERT BV legt verhardingen aan in allerlei materialen, zoals klinkers, kasseien, keramische en natuurtegels, evenals verhardingen in grind.

Door het grote aanbod van mogelijke verhardingen is de keuze niet altijd gemakkelijk, maar veelal wordt er rekening gehouden met de stijl van de woning, het onderhoud, veiligheid en loopcomfort en uiteraard ook het beschikbare budget.

Klinkers

Wanneer je op zoek bent naar een kwalitatieve oprit dan zijn klinkers een excellente keuze. Klinkers worden gemaakt uit beton of klei en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. Betonnen klinkers zijn goedkoper dan kleiklinkers. Klinkers zijn ook ideaal voor het aanleggen van tuinpaden en terrassen. Ze vereisen wel een goede fundering.

Kasseien

Kasseien zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en soorten. Je kan kiezen voor Belgisch porfier – welbekend van onze Vlaamse hellingen – Belgisch Gres, Balegemse kasseien, Oude Basalt of Zweedse graniet. Tenslotte zijn er ook Vossekoppen, die ook wel Napoleons, Bourgondische of Tiense kasseien worden genoemd.

Keramische terrastegels

Keramische tegels zijn verkrijgbaar in heel wat kleuren die ze ook erg lang behouden en kunnen ze op heel wat decoratieve manieren afgewerkt worden. Door het gladde oppervlak kunnen mossen zich niet makkelijk vasthechten en blijven de tegels langer proper maar deze gladheid is natuurlijk ook een nadeel, vooral bij regenweer.

Natuursteen terrastegels

Terrastegels uit natuursteen kies je voor een makkelijk te onderhouden oplossing met stijl. Er bestaan heel wat soorten natuursteen terrastegels zoals de Belgische, Chinese en Vietnamese blauwe hardsteen. Een nadeel van deze verharding is dat ze meestal redelijk duur is, afhankelijk van de soort natuursteen. Ze hebben ook kleine oneffenheden en kleurverschillen.

Grindpaden

Een grindpad zorgt voor een mooie doorgang door de tuin. Er bestaan veel verschillende soorten grind. De meeste bekende zijn de grijze Ardenner Split, de Basaltsplit en de Icy Blue. Populair zijn ook de beige/gele Dolomiet en de gele Yellow Sun. De Rode Mijnsteen is ook een klassieker en dan zijn er ook nog gemengde soorten zoals Witte grind en Alpengrind.

Contacteer Ons

+32 477 68 83 76

vercauterentjorven@gmail.com

Draaiersstraat 26, 9300 Aalst

Laat Ons Samen Je Droomtuin Bouwen.

 

Tuinen VERT BV
Draaiersstraat 26
9300 Aalst
RPR Gent Afdeling Dendermonde
Ondernemingsnummer: 0749621542
BTW-nummer: BE 0749621542